hétfő, november 9

Korai Öröm a Gödörben

belváros, Budapest, Erzsébet tér, Gödör Klub, Hungary, koncert, Korai Banditos, Korai Öröm, Magyarország, V. kerület18 éves, belváros, Budapest, Chiki Liki Tu-a, Erzsébet tér, Gödör Klub, Hungary, koncert, Korai Banditos, Korai Öröm, Magyarország, V. kerületGödör Esszencia
KORAI 18 (koncert)
Chiki Liki Tu-a (SK), Korai Öröm, Korai’s Banditos

Időpont: 2008. 12. 29., hétfő
Helyszín: Gödör Klub
Kezdés: 21:00
Jegyár: 1500 Ft – Azok számára, akik idén töltötték be 18. életévüket, a belépés ingyenes (SZIG-személyi igazolvány)

belváros, Budapest, Erzsébet tér, Gödör Klub, Hungary, koncert, Korai Banditos, Korai Öröm, Magyarország, V. kerület"29-én 18. születésnapi zsúr, az ünnepelt a Korai Öröm! A nagykorúságot megünneplendő, elhívták az összes (!) régi tagot, vendégek is érkeznek, és a most már a felnőtt zenekar további meglepetésekkel is készül. Előttük a nagyszerű szlovák banda, a Chiki Liki Tu-a játszik, és természetesen a Korai’s Banditos partyja sem marad el."

---------------------------

18 éves a Korai Öröm (Ejakulatio Praecox), hámitmonnyak, jó sokáig bírták.

belváros, Budapest, Erzsébet tér, Gödör Klub, Hungary, koncert, Korai Banditos, Korai Öröm, Magyarország, V. kerületEnnyi részeget tán a Metallica koncerten láttunk utoljára, pedig a Korai ún. "szívos" zenekarként futott be karriert, a kilencvenes elején, amikor a "szivornyázás" még a "jófejség" attribútuma volt bizonyos társaságokban. Ehhez képest a jelenlevő nézők-hallgatók a sakálrészegség boldogító állapotában üvöltöztek, ugráltak, csápoltak, ölelgették egymást vagy éppen félreérthetetlen
ajánlatokkal cukkolták a zenekar tagjait, szóval rajongtak. Irigyen megjegyezzük, h a zenekar tagjai nem éppen a kortárs férfieszményt képviselik küllemükkel (szavak egy rajongó szájából kilopva), amolyan alteros-szakadt-lúza-gizda vonulat, de a nőcik... áá, hagyjuk, rágcsál az irigység. Nekem bezzeg csak egy félmeztelen buzi jutott, akit csak tisztáldozattal tudtam lerázni: én nem vagyok AZ, de itt a Tomci, na őt tessék. Oszt rámutattunk Tomci cimboránkra, aki már túl volt jón és rosszon, néhány lityő bor után ő is takarékra állított aggyal üvöltözött. Galádság, elismerem, árulásunk után nem volt többé nyugta a begerjedt fazontól. Ezt a szemétségünket is leüljük majd a pokolban, plusz-mínusz néhány millió év már nem számít az örökkévalósághoz képest.

belváros, Budapest, Erzsébet tér, Gödör Klub, Hungary, koncert, Korai Banditos, Korai Öröm, Magyarország, V. kerületSört a pultnál, tömény már a zsebben, hadat üzenünk az intelligenciahányadosunknak.

Egy feltűnően részeg, interaktív rajongó felmászik a színpadra és megpróbál nyelves puszit adni Vécsi fülének. Láthatóan túláradtak az érzelmek a csákóban, dalolással is megpróbálkozik, de néhány perc elteltével levakarják a biztonságiak Ráborulok egyik barátunk csajára és megosztom vele felfedezésemet: béjbi, én vagyok a pasi, akiről mindig álmodtál. Önfeledten vakuzom Sickratmant három centiről, hátha kiég a retinája. Aztán áttérek Szalai Petire, a változatosság gyönyörködtet. Egy begerjedt lányzó félreérthetőket mutogat Petinknek: mutatóujj a szájba, oszt a pofazacskó ütemesen kidudorodik, valahogy így. Ügyvédnőnk ekkor hirtelen közli, hogy ő inkább hazamegy. Egy mellettünk rugozó csajszi közli, hogy Kati az ő neve, valamint megkérdi, hogy messze lakom-e. Én sértődötten visszaüvöltöm, hogy semmi közöd hozzá, hülye rendőr.
A berúgás zombi fokozatába jutva a húgyálókat fotózgatom zavartalanul a klóban, majd közlöm az egybegyűltekkel, hogy szerencsés napjuk van, most bárkinek ingyé adom az autogramot (höhö, autogrammot). Előveszem a zsebemből a hangszeremet, egy morse-gépet, és rögtönzött koncertet tartok-adok, szerintem fergeteges sikerrel.

Innentől könyörületesen a felejtés homálya, tekintse meg inkább kétszázvalahány képünket. KÖ zenét itt találhat hozzávalónak, esetleg letöltés innét.. Új lemez 2009 elején, pletyók az égig.



A lelakott Gödör Klubról egy jófajta gyomrozás régóta érlelődik a tudatunk alagsorában, visszatérünk a témára, vissza biza.

Sickratman, Paizs Miklós, Miki, Korai Öröm, Gödör, 2008, belváros, Budapest, Erzsébet tér, Gödör Klub, Hungary, koncert, Korai Banditos, Korai Öröm, Magyarország, V. kerületP.s: azt mondják, hogy a koncert jól sikerült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése