hétfő, november 9

A Mumus kidobóinak egynémely viselt dolgáról (2004)

Vendégbejegyzés: Mumus 1070 Budapest Kisdiofa u. 16

Mumus, mummus, rom, romkocsma, kocsma, Kisfiófa 16, Budapest,  night, pub, drink, nightlife, VII kerület index-hír: Leáldozott a romkocsmáknak
,,Politikai okokból vagy a lakók miatt, de megszűn­hetnek a romos bér­ház­udvarokban üzemelő kocsmák. Nem lesz Mumus és Szóda, veszélyben a Szimpla is.''

A Mumusért nem vagyok hajlandó sóhajtozni, sőt boldogan nevetgélek. Egyrészt eleve gusztustalan emberek kedvenc kocsmája volt (Andrassew, hehe), másrészt ott dolgoztak a világ legbunkóbb kidobói. Tessék, 1 példa a sok közül, egyenest a netről - mellesleg én is láttam az affért: Alkoholt inni csunya hagyomany.

~ ~

De a Mumusban (VII. Kisdiofa u. 16.) raadasul veszelyes is. Ugyanis a kocsma tulajdonosa gondos szelekcioval a tarsadalom hulladekabol kivalogatta a legnagyobb szardarabokat. Ezek most a kidobok.

2004. szeptember 5 - en hajnali 3 ora magassagaban a fentnevezett vendeglatoi egyseg vendegei a mentosok es a rendorok tarsasagaban acsorgo veresre vert emberben gyonyorkodhettek a bejarat elott, aki a beengedo emberek szerint vetkesnek talaltatott szeken valo alvas buneben.

~

Az onmagat uzletvezetonek nevezo, hiszterikus es feltunoen seggfej szoke holgy magyarazatkent csupan annyit volt hajlando hozzafuzni az esemenyekhez, hogy ,,ide nem aludni jarnak az emberek". Es hatarozottan felszolitotta a sertettet, valamint annak meltatlankodo baratait, hogy ne larmazzanak, mert zavarjak a kornyek lakoinak nyugalmat. Mertkulonben...

~

Ezzen felszolitason a rendorok, valamint a nagyszamu bameszkodo is mosolyogni mereszkedett. ~
Ugyanis.
~
Eleve csak ejfelig van a hetedik keruleti kocsmaknak nyitvatartasi engedelye, de ez a teny ezidaig elkerulte a hatosagok, mindenekelott a VII. keruleti, Hunwald Gyorgy vezette onkormanyzat figyelmet.
~
Fomesemondo beengedo igazolvany es munkaszerzodes hianyaban (,,csak besegitek a fiuknak") a rendorsegre bekisertetett, veres sertett a marado beengedok gyalazkodasa es fenyegetozese kozepette hazavitte banatat.
~
Az esemenyekre meg visszaterunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése