hétfő, november 9

Sherlock's Pub, Budapest

Sherlock Holmes Café és Bar sőt Pub
1136 Budapest,
Pannonia út 3.
Wifivel felszerelt
A Szent István körút és a Vígszínház mellett

Ha esetleg valaki nem ismeri a kocsma névadóját, Sherlock Holmes mesterdetektív urat, mert nehéz gyerekkora volt, esetleg emósnak született :D
A link, igen. Ugrópont.

A kocsmából szinte semmire sem emlékszünk, tehát jól érezhettük magunkat. Néhány fotónk alapján próbáljuk rekonstruálni a helyszínt, hogy valami érdemlegeset írhassunk a kocsmáról. Ezek szerint a klotyóban a szokatlan és szabálytalan megoldásokat kedvelő villanyszerelő dolgozott, akit egy szakértó könyörtelenül lelőne lekontározna. Van echte magyarosch lambéria és van freskó, ami a viktoriánus utca hangulatát igyekszik. Szal jó esetben annyira sikeres az illuzió, hogy az ember a viktoriánus anglia utcáján üldögélhet, ha a pia mellé valami erős hallucinogént is fogyaszt.


Összességében: a "sherlock+pub" google keresésben 6510 találatot dob ki, Prágától Bostonig, népszerű ez a fajta tematikus kocsma. Természetesen egy nagy giccses nagy hazugság az egész koncepció, annak fényében, hogy Holmes kolléga nem járkált kocsmázni, otthonában magányosan ücsörögve lőtte magát morfiummal és kokainnal, mint ahogyan egy szellemi arisztokratától elvárható.



1 megjegyzés: